V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Vmesni seštevek: 0,00 EUR
Iskanje: 

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine MadeByRoman.net so sestavljeni v skladu z ZVPot, ZVOP-1 ter zakonom ZEKom-1.

S spletno trgovino MadeByRoman.net (v nadaljevanju tudi »trgovina«) upravlja Roman Milavec, Pavšičeva 32, 1370 Logatec, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali MadeByRoman.net).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine MadeByRoman.net, pravice obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem. Splošni pogoji poslovanja urejajo tudi posamezna pravila nakupa na prevzemnih mestih prodajalca.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Splošni pogoji poslovanja so na vpogled tudi na prevzemnih mestih prodajalca.

Vrste uporabnikov

Uporabnik se lahko v spletno trgovino prodajalca prijavi z enkratnim vpisom (oddaj naročilo kot gost) in tako postane obiskovalec spletne trgovine MadeByRoman.net, s potrjeno registracijo v spletno trgovino pa postane registriran uporabnik spletne trgovine MadeByRoman.net . Tako gost kot registriran uporabnik pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini prodajalca.

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo člana MadeByRoman.net nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki.

Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Če želi uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske pošte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na info@madebyroman.net . Sprememba elektronske naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obveščen prek elektronske pošte.

Nakup izdelkov, ki so na zalogi na prevzemnem mestu prodajalca je mogoč tudi brez vpisa v spletno trgovino MadeByRoman.net in sicer po Redni ceni.